Team

Kees Janssen - eigenaar, conceptmaker en regisseureigenaar, conceptmaker en regisseur

Kees Janssen

Na mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool in Den Haag volgde die aan het Koninklijk Conservatorium (klassiek gitaar). Ik was in de jaren 80 werkzaam bij Muziekcentrum Vredenburg Utrecht en daarna in Schouwburg Orpheus Apeldoorn. In beide theaters was ik verantwoordelijk voor de vernieuwende programmering, het bedenken en opzetten van festivals en theaterprojecten en bovenal het begeleiden van events. In 1986 start ik samen met mijn echtgenote Caroline het eventbureau NEB Communicatieprojecten en maakten wij in opdracht veel éénmalige producties voor de zakelijke markt. Mijn rol was en is nog steeds het maken van de creatieve concepten en het voeren van de regie. Met het oprichten van Kees Janssen Theatre Productions (2004) startten wij met het maken van vrije producties voor regulier theaterpubliek. Dat begon met Orpheus ed Eurydice voor de opening van de vernieuwde Orpheus Apeldoorn. Voor de opening van Parktheater Eindhoven produceerden wij Dreamin’ in the Park with Alice. Later volgde de reisvoorstelling La Día. In 2010 zijn de bedrijven NEB Communicatieprojecten en Kees Janssen Theatre Productions samengevoegd en zijn wij vanaf 2010 vanuit Kees Janssen Theatre Productions actief in het maken van creatieve concepten en gestart met het management en het exclusieve boekingskantoor voor Bijzondere Acts. Kees Janssen is winnaar van de Event Award 2002.

Caroline Janssen - senior producentsenior producent

Caroline Janssen

Beschikbaar vanaf februari 2018. Samen met Kees Janssen startte ik in 1986 het eventbureau NEB Communicatieprojecten en was vooral verantwoordelijk voor het produceren van vele grootschalige theaterprojecten in de zakelijke markt. In 2004 startten Kees en ik - naast het bestaande NEB - een tweede bedrijf, Kees Janssen Theatre Productions, om vrije producties voor regulier theaterpubliek te maken. In de periode van 2007 tot en met juli 2009 was ik als interim-directeur werkzaam in een theater in het oosten van het land. Daarna werkte ik als interim event- en projectmanager in Schouwburg Orpheus in Apeldoorn. In 2010 zijn de bedrijven NEB Communicatieprojecten en Kees Janssen Theatre Productions samengevoegd. Vanaf 2010 is Kees Janssen Theatre Productions actief in het maken van creatieve concepten en gestart met het management en het exclusieve boekingskantoor voor Bijzondere Acts. Vanaf september 2012 ben ik weer actief als senior producent (ook Freelance in te zetten vanuit Caroline Produceert) bij Kees Janssen Theatre Productions. Van april 2015 tot januari 2018 ben ik werkzaam geweest als directeur van de Grote Kerk in Apeldoorn. Ik onderscheid mij door probleemoplossend te werken en ik ben doortastend. Ik ben zeer commercieel ingesteld en probeer altijd de samenwerking aan te gaan.

Aviva Kasteleyn - regie-assistentregie-assistent

Aviva Kasteleyn

Na afronding van de middelbare schoolopleiding ben ik gaan studeren aan het MIM (Media & Informatie Management). In die periode heb ik verschillende redactie- en productie-stages bij de televisie gevolgd (o.a. programma's voor de KRO en Jetix) en ben ik in 2008 afgestudeerd (NCRV). De jaren daarna heb ik voor veel verscheidene productie- en televisiebedrijven in verschillende functies gewerkt. Nadien heb ik voor de Amsterdamse productiemaatschappij Deep Thought Productions commercials, videoclips en documentaires geproduceerd. In het najaar van 2010 ben ik drie maanden als company manager werkzaam geweest voor de vernieuwende show FuerzaNova, een productie van Kees Janssen Theatre Productions. Daarna ben ik als management-assistente werkzaam geweest voor diverse acteurs voor zowel televisie, film als (muziek)theater en heb ik bij het management van Trijntje Oosterhuis gewerkt. Vanaf april 2013 heb ik zo'n twee leerzame "tropenjaren" als producer gewerkt voor RTL Productions. Ik heb daar vooral commercials geproduceerd. Om een andere tak van sport als aanvulling op mijn televisietijd te ervaren, ben ik als productieleider/regie-assistente bij Kees Janssen Theatre Productions werkzaam.

Copyright 2015 Kees Janssen | All Rights Reserved | Site De Heren Van